Deprem Bölgesindeki Kardeşlerimizin Yanındayız

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Olarak Çocukların Yanındayız

T3 Vakfı olarak, depremden etkilenen küçük çocukların eğitim süreçlerine destek olmak ve sosyal hayata katılımlarını hızlandırmak amacıyla çadır ve konteyner kentlerde kurduğumuz “T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırları” ile Deneyap ve Bilim Türkiye atölyelerinde hali hazırda çocuklar için verilen eğitimlerin benzerlerini bu atölyelerde veriyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından afetten etkilenen çocuklar için hazırladığımız programları gönüllülerimiz ile titizlikle yürütüyoruz. Çocukların psikolojik ve sosyal olarak iyi hissetmeleri ve gelişimlerinin desteklenmesi için teleskopla gökyüzü gözlemi, Xbox ve VR gözlük etkinliği, ahşap oyuncak atölyesi, filografi atölyesi, maket uçak atölyesi, robot yapımı, torna ve kutu oyunları, origami etkinliği, gece lambası atölyesi, bardaktan kule yapımı, boyama ve çizim etkinlikleri, bez çanta boyama etkinliği, kitap süsleme ve kitap ayracı yapımı, dron gösterileri ve uçak yapımı etkinliği, akıl ve zeka oyunları, el becerisi etkinlikleri (oyun hamuru, çim adam yapımı, parmak kuklası, balon boyama oyunu) ve eğitsel oyunlar (halat çekme, dikkat oyunu, yakartop, sandalye kapmaca, ip atlama, sinyal oyunu, eski minder oyunu) gibi çeşitli etkinlikler ve doğa, teknoloji, tasarım, astronomi atölyeleri gerçekleştiriyoruz.

T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırı’nda astronot maskotlarımız ile tanışan çocuklarımız keyifli vakit geçiriyor. Pamuk şeker üretimi, sinema etkinlikleri, doğum günü kutlamaları, satranç turnuvası, voleybol turnuvası gibi sportif faaliyetler ve müzikal etkinlikler ile çocuklarımızın yaşamlarına renk katmaya gayret ediyoruz. Bunun yanında, her yaştan vatandaşımıza teleskop ile gökyüzü gözlemi deneyimi yaşatıyoruz.